Blog, Uncategorized

5 Beneficii ale unei masini de numarat monede

5 Beneficii ale unei masini de numarat monede

Afacerile precum spalatoriile de haine de tip laundromat, spalatoriile auto si parcurile de distractii cunosc foarte bine valoarea nepretuita a monedelor. Ceea ce pare a fi doar niste maruntis se poate transforma in profituri uriase.

Una dintre problemele care vin o data cu acceptarea platii sub forma aceasta este faptul ca, la sfarsitul fiecarei zile, esti nevoit sa investesti timp in numaratul manual al monedelor. Sunt atat de multe alte lucruri pe care le-ai putea rezolva in timpul acesta, insa tu esti prins cu sortarea si apoi numararea fiecarui banut in parte.

O masina de numarat monede ar putea revolutiona modul in care te ocupi de banii lichizi in cadrul afacerii tale, si te-ar putea ajuta sa economisesti mult timp extrem de valoros. Iti prezentam in continuare cele mai importante 5 beneficii de care de abia vei astepta sa te bucuri in momentul in care vei investi intr-o masina de numarat monede.

1. Economiseste timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat

Poate vei fi in continuare nevoit sa sortezi fiecare moneda, dar, o data ce ai terminat de facut lucrul acesta, este momentul sa lasi masina de numarat monede sa treaca la actiune. Masina poate numara cu usurinta deosebita acelasi tip de monede. Cu siguranta, va termina de facut lucrul acesta cu mult inaintea oricarui membru din echipa ta.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa setezi o anumita suma si apoi sa lasi masina sa treaca la treaba. Masina se va opri atunci cand va ajunge la suma setata. In schimb, tu vei putea adauga mai multe monede, pentru a continua astfel procesul de numarare. La finalul numararii, masina iti va spune care este numarul total al monedelor tale.

In timp ce iti lasi masina de numarat monede sa isi faca calculele, tu, impreuna cu echipa ta, va puteti ocupa de alte sarcini din cadrul afacerii.

Aceasta poate insemna faptul ca, in sfarsit, te poti ocupa de acele sarcini care au ramas nefacute de atata timp. A sosit momentul ca acestea sa fie bifate ca fiind indeplinite. Sau poate vei avea timp sa faci putina ordine, pentru a fi gata sa deschizi in dimineata urmatoare.

2. Imbunatateste-ti precizia

A gresi este omeneste, sau, cel putin, asa ne spune zicala. Daca inca iti lasi echipa sa numere monede manual, cu siguranta stii ca aceasta zicala este cat se poate de adevarata. Poate ca lucrul acesta nu se intampla in fiecare zi, insa, cu cat petreci mai mult timp numarand monede, cu atat ai mai multe sanse sa gresesti.

Problema cea mai mare este faptul ca este nevoie de timp pentru a repara acele greseli. O greseala minora se poate transforma in mult mai mult timp irosit in incercarea de a localiza greseala si a o corecta.

Masina este mult mai exacta decat poate fi vreodata echipa ta umana, ceea ce inseamna mai putine greseli si mai putin timp irosit.

3. Redu-ti costurile si pierderile

Greselile care survin in cadrul numararii monedelor te costa mai mult decat timp. Acestea te costa si bani. Tot acel maruntis se constituie intr-o problema mai mare, in documentele tale financiare. Acum, inmulteste pierderea respectiva pe o perdioada de o saptamana sau un an.

Noua ta masina de numarat monede este net superioara oricarei actiuni de numarare intreprinsa de vreun om. Iar tu nu vei mai fi astfel nevoit sa te ingrijorezi ca vei avea pierderi financiare.

4. Pastreaza-ti mainile curate

Nu este un secret faptul ca banii sunt murdari. Monedele trec prin multe maini, si, cu siguranta, ating multe suprafete extrem de murdare, inainte de a ajunge in “buzunarul” tau.

Pastreaza mainile angajatilor tai curate si la adapost de microbi, lasand masina sa se ocupe de monede.   

5. Este accesibil pentru tine

Este important sa te asiguri ca ai la dispozitie tehnologia atunci cand ai nevoie de ea. Sa presupunem ca spalatoria ta de tip laundromat este deschisa pana tarziu. In timp ce pentru clientii tai acesta este un lucru minunat, tu ai o problema atunci cand trebuie sa inchizi spalatoria.

Atunci cand investesti in propria ta masina de numarat monede, nu va mai fi nevoie sa iti pui vreodata aceasta intrebare si nici nu va mai trebui sa recurgi la numaratul manual.

O schimbare in bine

Fie ca numeri monede in pungi, sau le depozitezi sub forma de fisicuri, afacerea ta poate avea de castigat de pe urma unei masini de numarat monede.

Fa o schimbare in bine si te vei bucura de timp economisit si costuri reduse, de o mai mare acuratete si de o productivitate sporita.