Blog, Uncategorized

Black Friday 2020 – Solutii complete pentru afacerea ta!

Anul acesta, Black Friday este programat pentru vineri, 13 noiembrie. Pe numarabani.ro insa, te vei putea bucura de reduceri de Black Friday timp de o luna intreaga – intre 11 noiembrie si 11 decembrie 2020.

Astfel ca, astazi, 11 noiembrie, am dat startul celei mai importante campanii de reduceri dedicata pietei locale B2B.

Pentru editia Black Friday 2020 pe site-ul nostru www.numarabani.ro am pregatit reduceri de pana la 50%  la tot ce inseamna solutii front office (masini de numarat bancnote, masini de numarat monede, detectoare de valuta, cititoare de coduri de bare si multe alte solutii conexe).

Black Friday 2020, Covid19 si businessul tau

In plina criza declansata de virusul COVID-19, eforturile noastre se axeaza pe dorinta de te ajuta afacerile sa prospere chiar si in perioada.

Campania anuala de Black Friday este o buna oportunitate de a-ti optimiza costurile, fara a face rabat la calitate. Toate produsele din catalogul www.numarabani.ro beneficiaza de preturi reduse.

Ce produse vor beneficia de reduceri semnificative? 

De la cititoare de coduri de bare, masini de numarat bancnote, masini de numarat monede, detectoare de valuta la lampi UV, accesorii si produse resigilate. Deci, indiferent de domeniul de activitate (Retail, HoReCa, Case de amanet, Exchange, etc.), vei gasi cu siguranta produsele potrivite afacerii tale.

Printre vedetele editiei Black Friday 2020 se numara:
  • Masina de numarat bancnote NB160
  • Masina de numarat bancnote BT-7000
  • Citioare de coduri de bare
  • Detector de valuta NB790
  • Masina de numarat monede NB650

Te invitam sa descoperi fiecare oferta in parte si sa o alegi pe cea potrivita pentru afacerea ta!

Fiecare oferta poate fi personalizata in functie de necesitatile pe care le ai. Daca iti doresti mai multe oferte, te rugam sa specifici acest lucru.