Blog, Uncategorized

Cele mai bune masini in detectia bancnotelor false

care-sunt-cele-mai-bune-masini-pentru-detectia-bancnotelor-false

Detectia bancnotelor false a constituit dintotdeauna un subiect de interes. Persoanele fizice isi dau seama ca detin astfel de bancnote in momentul in care banii le sunt refuzati. De regula, bancnotele false sunt refuzate fie de banci, fie de magazinele care detin aparate specializate de verificare.

Pentru o afacere cu sume reduse de bani, cele mai recomandate modele sunt cele care includ verificarea cu raze UV (ultraviolet). Razele UV sunt utile in detectia bancnotelor false, facand vizibile semnele care pot fi sesizate cu ajutorul luminii fluorescente. Unele masini folosesc si detectia electromagnetica bazata pe prezenta cernelii feromagnetice si a firelor metalice. Dintre masinile cu raze UV, se numara si  NB100, NB160 si NB170.

Pentru banci, firme de brokeraj si case de schimb valutar, recomandam masinile cu cel putin trei sisteme de verificare: UV, MG si IR. Cele mai bune masini de numarat bancnote din acest punct de vedere sunt Masina de numarat NB350 si Masina de numarat bancnote NB900.

Cele mai bune masini in detectia bancnotelor false sunt cele care incorporeaza tehnologii avansate de verificare. Aceste masini au un scaner de inalta calitate datorita senzorului CIS. Acest senzor verifca bancnotele prin analiza imaginii in intregime. Masinile de numarat bancnote 8S, 8 Plus, Isniper NB400 dispun de senzorul CIS (senzor de imagine pentru ambele fatete ale bancnotei).