Blog, Uncategorized

Cea mai buna masina de numarat bani

cea-mai-buna-masina-de-numarat-bani

Daca vrei sa achizitionezi cea mai buna masina de numarat bani, va trebui sa ai in vedere mai multe criterii de selectie. Un prim criteriu de selectie este acreditarea BNR (Banca Nationala a Romaniei). O masina acreditata de Banca Nationala a Romaniei este o masina care a trecut cu brio toate testele impuse conform Regulamentului nr. 4/2013 privind alinierea normelor locale ce guverneaza circulatia bancnotelor la normele europene. Numara Bani are in portofoliul sau echipamente de procesare a bancnotelor testate si acreditate BNR.

Capacitatea de detectie constituie un al doilea criteriu important. Senzorii inclusi intr-o masina pot face diferenta intre o numarare corecta si una eronata. Vorbim aici despre tehnologia avansata CIS (senzor de imagine) care permite detectarea bancnotelor rupte, sterse, lipite intre ele, de marimi diferite sau inlantuite si care determina in astfel de situatii oprirea automata a numararii (vezi aici toate echipamentele cu senzor de imagine CIS).

Daca ai nevoie de cea mai buna masina de numarat bani, vei tine cont si de viteza de numarare a bancnotelor. In cele mai multe cazuri, aceasta poate fi reglata. Pentru o numarare cat mai eficienta, este recomandat sa se ajunga in jurul valorii de 1100 bn/min. In felul aceasta, se va asigura o buna procesare a tranzactiilor.

Nu in ultimul rand, conteaza foarte mult si tipurile de bancnote pe care masina le poate numara. Majoritatea masinilor accepta RON, EUR, USD, GBP. Se pot gasi si variante extinse, cum ar fi CAD, CHF, GBP, HRK, MKD, PLN, RUB, TRL, UAH. Aceste optiuni vor depinde cu precadere de aria in care se desfasoara activitatea: magazine, firme de curierat, case de schimb valuta, sistem bancar, etc.