Blog, Uncategorized

Cum aleg o masina de numarat bani?

O masina de numarat bani va poate ajuta sa reduceti timpul de numarare si elimina erorile de acceptare a bancnotelor false. Masina de numarat bani este cea mai buna solutie pentru o afacere fara griji in ceea ce priveste gestionarea numerarului. O astfel de masina poate sa se diferentieze prin model, pret si caracteristici.

De ce anume trebuie sa tinem cont atunci cand intentionam sa cumparam o masina de numarat bani?

Masinile care au un cost mai redus vor avea doar caracteristicile de baza, fara alte functii speciale.  Aceste masini se preteaza cel mai bine intreprinderilor care nu au un flux mare de bancnote (exemplu: NB100, NB160, NB170). Masinile care au un pret mai ridicat permit o mai mare flexibilitate atunci cand vine vorba de alegerea caracteristicilor pe care vi le doriti. Aceste masini sunt destinate intreprinderilor care trebuie sa proceseze in fiecare zi un volum foarte mare de bancnote. De exemplu, o masina care are doua buzunare, va numara non-stop, pentru ca 1 buzunar este destinat bancnotelor respinse.

Capacitatea sertarului va arata cate bancnote pot fi introduse pentru numarare. Daca intentionati sa procesati mai multe bancnote, va trebui sa va orientati catre o masina de numarat bani cu o capacitate mai mare a sertarului. De exemplu,  8 Plus – 500 bancnote, NB350 – 300 bancnote. Capacitatea mai mare a sertarului va ajuta sa economositi timp prin numararea concomitenta a mai multor bancnote.

Viteza de procesare a bancnotelor poate sa varieze. Unele masini au o viteza mai mare de numarare decat altele. De asemenea, unele masini au si o functie care va permite sa alegeti viteza de numarare a bancnotelor,

Moduri de numarare: cantitativ, valoric, bancnote de cupiuri diferite, in functie de fatuirea si orientarea bancnotelor, de bancnota introdusa ca referinta.

Detectare bancnote false: Cu ajutorul senzorilor UV, IR si MG, masinile de numarat bani pot sa detecteze bancnotele false. Unele masini dispun de o detectie mai avansata prin senzorul CIS – senzor de imagine pentru ambele parti ale bancnotei.

Daca intentionati sa achizitionati o masina de numarat bani, este indicat sa faceti toate demersurile necesare pentru a va asigura ca veti opta pentru cea care se potriveste cel mai bine afacerii Dumneavoastra.