Servicii

Importator masini de numarat bani

Importator masini de numarat bani

Bine ai venit pe site-ul nostru, locul unde găsești soluții de încredere pentru nevoile tale! Suntem mândri să fim unii dintre importatorii importanti de pe piata, și să oferim servicii complete. Acestea implica consultanta, garantie și postgarantie pentru toate produsele comercializate pe numarabani.ro, service specializat si inchiriere echipamente la cerere.

Prin ce ne diferențiem?

  1. Aducem produse din surse de încredere, precum Germania, Austria, Spania și China, pentru a ne asigura că primești calitate la cel mai înalt nivel.
  2. Cu o experiență solidă de 9 ani, am construit relații de încredere cu peste 20 de parteneri, prin intermediul cărora distribuim cu succes produsele noastre pe piață. Fie că ai nevoie de piese de schimb sau te gândești la o investiție pe termen lung, suntem aici să îți oferim suportul de care ai nevoie.
  3. Mașinile noastre de numărat bani pot acoperi de la cele mai de baza cerințe până la cele mai sofisticate. De la simpla efectuare a monetarului, până la sortarea pe cupiuri și verificarea autenticității bancnotelor procesate.
  4. Cu privire la performanța echipamentelor noastre superioare comercializate pe site-ul, puteți consulta Lista dispozitivelor de stabilire a autenticității bancnotelor. Acestea au trecut cu brio toate testele impuse de Banca Națională a României. Deținem de asemenea toate certificările necesare pentru comercializarea mașinilor din portofoliu.

Dacă ești curios și vrei să afli mai multe sau să discutăm despre o ofertă personalizată, nu ezita să ne scrii la adresa de e-mail office@numarabani.ro. Suntem aici pentru tine, cu soluții care fac diferența!