Bine ai venit pe site-ul nostru, locul unde găsești soluții de încredere pentru nevoile tale! Suntem mândri să fim unii dintre importatorii importanți de pe piață, și să oferim servicii complete. Acestea implică consultanță, garanție și postgaranție pentru toate produsele comercializate pe numărăbani.ro, service specializat și închiriere echipamente la cerere.

Prin ce ne diferențiem?

Importator si distribuitor masini de numarat bani
  1. Aducem produse din surse de încredere, precum Germania, Austria, Spania și China, pentru a ne asigura că primești calitate la cel mai înalt nivel.
  2. Cu o experiență solidă de 9 ani, am construit relații de încredere cu peste 20 de parteneri, prin intermediul cărora distribuim cu succes produsele noastre pe piață. Fie că ai nevoie de piese de schimb sau te gândești la o investiție pe termen lung, suntem aici să îți oferim suportul de care ai nevoie.
  3. Mașinile noastre de numărat bani pot acoperi de la cele mai de baza cerințe până la cele mai sofisticate. De la simpla numărare a bancnotelor, până la sortarea pe cupiuri, efectuarea monetarului și verificarea autenticității bancnotelor procesate.
  4. Cu privire la performanța echipamentelor comercializate pe site-ul nostru, puteți afla mai multe consultând Lista dispozitivelor de stabilire a autenticității bancnotelor. Echipamentele superioare, au trecut cu brio toate testele impuse de Banca Națională a României. Deținem de asemenea certificările necesare pentru comercializarea mașinilor din portofoliu.
Dacă ești curios și vrei să afli mai multe sau să discutăm despre o ofertă personalizată, nu ezita să ne scrii la adresa de e-mail office@numarabani.ro. Suntem aici pentru tine, cu soluții care fac diferența!