Orice mașină de numărat bani, în funcție de rulaj, poate avea la un moment dat nevoie de o atenție mai specială. Fie că vorbim de un display spart care trebuie înlocuit, de schimbarea rolelor, a căror dinți se tocesc, nevoia de recalibrare a senzorilor, sau alte probleme mai serioase, tehnicienii noștrii sunt mereu pregătiți.

Posibilitatea de a putea apela la un service profesionist pentru mașinile de numărat bani achiziționate este un aspect foarte important. Iar de cele mai multe ori, acest lucru nu vine la pachet cu achiziționarea echipamentului. Mașinile comercializate pe numărăbani.ro însă, beneficiază de service garantat atât pe perioada garanției cât și după încheierea acesteia.

Prevenția face diferența

Service

Pentru a menține functionalitatea echipamentului la cote maxime este necesară o atenție periodică. Și acest lucru se traduce prin servicii de întreținere a componentelor mecanice și a consumabilelor. Praful și murdăria acumulată în interiorul echipamentului nu întodeauna pot fi curățate în totalitate. Acestea pot aduce prejudicii funcționalității echipamentului.

Producătorii recomandă servicii de mentenanță  efectuate de către personal autorizat la intervale regulate. Acestea pot varia de la 3 luni până la 6 luni (pentru un echipament cu un regim normal de utilizare – 8 ore pe zi în condiții normale de procesare).

La noi garanția echipamentelor este corelată cu efectuarea serviciilor de mentenanță de către un tehnician service autorizat. Astfel poți câștiga timp și eficiență, utilizând un echipament cu un număr de erori cât mai redus.