Servicii

Suport pe toată perioada contractului


suport pe toată perioada contractului

Eroare sau defecțiune? Nu știi când este cazul să trimiți echipamentul în service? Sau când se poate remedia o astfel de situație, fără a fi nevoie să te lipsești de echipament?

Orice eroare sau disfuncționalitate apărută, poate da complet peste cap procesul de gestionare a monetarului. Iar trimiterea în service a echipamentului vine cu un dezavantaj. Ești nevoit să te lipsești de acesta pentru câteva zile, ceea ce nu este întodeauna convenabil pentru un business cu rulaj mare de monetar.

În oricare dintre situații, pe numarabani.ro beneficiezi de suport pe toată perioda contractului. Astfel salvezi timp important, pentru ca tu să te ocupi de afacerea ta cât mai eficient. Funcționarea optimă a mașinii tale de numărat bani, rămâne responsabilitatea noastră.

Pentru clienții care nu se pot lipsi de echipament, oferim serviciu de inchiriere, la cerere.

Recomandări generale

Pentru a vă asigura totuși că astfel de situații sunt excepționale, recomandăm curățarea zilnică a acestuia. În acest sens puteți consulta ghidul nostru pentru curățare, general valabil pentru orice mașină de numărat bani, chiar aici. Iar pentru o procesare a monetarului optimă, respectați mentenanța periodică, în funcție de gradul de utilizare a echipamentului. Aceasta se efectuează în mod normal, odată la 1-3 luni și este inclusă în garanție.