Blog, Uncategorized

Top 3 mașini de numărat bani

Top 3 mașini de numărat bani

Pentru cei care au de numărat volume medii și mari de bancnote, o modalitate excelentă de a eficientiza acest proces este mașina de numărat bani. Cei care activează în domeniul retail, Horeca, exchange, înțeleg cât de important este ca gestionarea numerarului să fie făcută rapid și corect.

Piața este destul de ofertantă în acest sector, dar dacă cunoști câteva elemente de bază, poți face rapid o selecție. Pentru că timpul și expertiza costă bani, am făcut noi asta pentru tine.

Iată care sunt recomandările noastre în materie de mașini de numărat bani și caracteristicile lor cele mai importante.

NB6000

Cu un raport calitate preț foarte bun, această mașină de numărat bani este dotată cu un senzor CIS cu ajutorul căruia poți face monetarul rapid și are un buzunar. Poate număra atât cantitativ cât și valoric până la 1000 de bancnote pe minut. Un raport detaliat al bancnotelor numărate este afișat pe display. Datorită gamei complete de senzori încorporați asigură o detecție avansată de bancnote suspecte în timpul numărării.

 

8S

Dacă vă doriți un echipament cu o detecție ridicată, cu siguranță echipamentul 8S cu DUAL CIS vă va fi de folos. Are un display touch screen și poate verifica mai multe tipuri de valute. Software-ul este ușor de upgradat de către orice utilizator. La acest model aveți posibilitatea de numărare mixtă, adică poate număra bancnotele pe cupiuri diferite. În plus opțional se poate achiziționa o imprimantă termică, pentru a printa raportul numărării.

8PLUS

Tot din aceeași categorie de detecție ridicată (DUAL CIS) este și echipamentul 8 PLUS. Acesta în schimb are două buzunare ce permit atât numărarea cât și sortarea bancnotelor. Echipamentul are o istorie mai veche pe piața românească fiind acreditat de BNR. Totodată, poate recunoaște automat valutele instalate în sistemul de operare al acestuia. Echipamentul are un display tactil cât și un afișaj extern LCD, util pentru clienți.

 

Mentenanța

Un lucru de care este bine să țineți cont este faptul că orice echipament oricât de scump si de bun ar fi, are nevoie de mentenanță. Curățarea și calibrarea echipamentului crește durata de viață a acestuia, dar oferă și performanță ridicată în timpul utilizării.

În speranța că v-am fost de folos cu aceste informații, vă urăm achiziții înțelepte!