Blog, Uncategorized

Vedeta sezonului de vară NB800

Vedeta sezonului de vară NB800

Vedeta sezonului de vară NB800, nu și-a primit acest apelativ degeaba. Produs de un mare greu din industria high-tech, excelează la toate capitolele.

Vă rugăm găsiți-i un cusur! Noi am încercat, dar tot vedetă a rămas.

Dar haideți să vedem, care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui detector automat de bancnote.

Autentificare și numărare cantitativă și valorică

NB800 folosește cele mai avansate metode de detectare a bancnotelor false.

Cu un display LCD mare și un meniu destul de intuitiv, autentifică și numără cantitativ și valoric cele 6 valute preinstalate. Este adaptat pentru noile bancnote euro, pe care le poți introduce pe orice față sau orientare.

La sfărșit vei avea un raport afișat cu toate bancnotele numărate în funcție de fiecare cupiură.

Avertizare sonoră și vizuală

Un lucru de care cu siguranță nu va trebui să îți mai faci griji, este acela că vei omite vreo bancnotă falsă. NB800 te va avertiza atât sonor cât și vizual în cazul detectării unei bancnote de acest gen. Toate banctnotele suspecte vor fi respinse și un led roșu se va aprinde, pe lângă avertizarea sonoră.

Portabilitate și acces

NB800 are și o portabilitate ridicată datorită posibilității de a funcționa cu baterii. Iar dimensiunile mici și compacte, facilitează deplasarea acestuia.

Pentru că intreținerea nu este un aspect ce trebuie ignorat, acest dispozitiv a fost conceput cu un acces ușor la senzorii pentru curățare. Tot ce trebuie să faci, este să ridici ușor display-ul.

Prin urmare, cu ajutorul acestui gadget care încorporează tehnologie de ultimă oră, vei aduce un plus de siguranță  afecerii tale, pentru ca tu să te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante. Succes!