Blog, Uncategorized

Modalitati geniale de a oferi bani cadou

Se apropie Craciunul si goana dupa cadouri a inceput chiar de Black Friday. Fie ca timpul nu ti-a permis, fie ca pur si simplu nu ai avut inspiratie, un cadou in bani iti poate garanta ca darul va fi valorificat. Dar cum poti oferi cadouri bani fara a parea ca depui eforturi minime?

Iata cateva sugestii pentru a te ajuta sa personalizei cadoul in bani.

1. Numerar

Cum ar spune americanul: “When all else fails, stick to the basics.” Ofera cadouri in numerar intr-un mod creativ. Pentru creativitate, exista nenumarate idei online. Poti gasi nenumarate ghiduri pentru DIY (do it yourself) chiar pe Pinterest.

2. Gift card

Daca il cunosti bine pe destinatarul cadoului tau, gaseste magazinul sau restaurantul preferat si cumpara un card cadou. Mai bine un card cadou decat un cadou… perfect nepotrivit.

Daca esti un pic mai precaut, incearca sa ii oferi o experienta. Ca idee, poti oferi cadouri inedite, speciale, incluzand experiente unice in viata, de la cursuri de pilotaj auto, rapel, catarare pana la zboruri cu balonul sau momente de relaxare la spa.

3. Contributie caritabila

Pentru acele vremuri in care nu te mai intrebi cu ce ai putea sa surprinzi pe cineva care are tot ceea ce isi doreste, o donatie catre o cauza pe care o sustine poate fi o modalitate excelenta de a-ti arata grija. Este foarte usor. In loc de cadou, vei dona pentru cauza aleasa. 🙂

Unele organizatii caritabile ofera si carduri de multumire si chiar pot specifica unde va merge exact donatia.